Mors-Thy Håndbold 2. div. jubel.JPG

2. div. holder julepause på delt førsteplads

Mors-Thy Håndbolds 2. divisionshold overvintrer på en delt førsteplads efter sejr i dagens topopgør mod Stoholm IF. Det er blevet til sejre i 10 ud af 11 kampe i efteråret, og kun Hjallerup IF har formået at besejre de unge talenter fra Mors-Thy Håndbold.

Træner Lars Krarup:
- Det var en kamp med to gode hold, som var et topopgør værdige. Vi stod for det hurtige spil, mens Stoholm IF bød ind med mere rutine og fysik end os. Vi fulgtes ad i første halvleg, som var uden de store føringer, men det var med os i teten med et eller to mål hele tiden og var foran med et enkelt mål ved pausen.

Vi sætter os tungt det første kvarter i anden halvleg, hvor vi bringer os foran både 23-18 og 24-19, og jeg tænkte, at nu trykker vi nok på speederen, men så begynder vi i stedet at lave fejl og lukker Stoholm ind i kampen igen. Og det blev helt spændende til sidst, hvor vi trods to mand i overtal får lavet en angrebsfejl, og Stoholm får reduceret til kampens resultat til allersidst - heldigvis ikke med chancen for at få udlignet.

Det var godt at se Viktor Warrer i målet, som var tilbage efter en skade, og så fortsatte Viktor Bergholt sit forrygende spillehumør med 10 mål igen. Det en god kamp, og det var godt at blive matchet med et af de allerbedste hold og se, at vi sagtens kan være med.

2. division, 11. runde: Mors-Thy Håndbold - Stoholm IF 31-30 (15-14)