DSC_4618.JPG

2. div: Nederlag i fedt topopgør

En sejrsstime på fem kampe blev brudt, da Mors-Thy Håndbolds 2. division måtte gå fra banen som tabere i topopgøret mod HC Midtjylland. HC Midtjylland trak sig fra ligaen i sidste sæson, og blev dermed tvangsnedrykket til 2. division, og missionen for denne sæson er klar: Oprykning til 1. division.

Kampen blev spillet i et velbesøgt Midtmors Sport i Øster Jølby, hvor masser af tilhængere til begge hold dannede en herlig kulisse om en velspillet og spændende topkamp i 2. division. Mors-Thy Håndbold var foran i store dele af kampen, men gæsterne trak det længste strå og løb med sejren på 25-27.

Lars Krarup:
- Det var en fantastisk kamp, som var to gode tophold værdig. Der blev gået til den fra starten af. Begge hold ville gerne ud over stepperne, så håndbremsen var sluppet, og spillerne gik til hinanden.

Vi bed godt fra os i første halvleg, hvor en indskiftning af Ludwig Uggla i målet ca. halvvejs førte til nogle afgørende redninger, som blev eksekveret til kontramål, og vi gik til pausen foran 16-13.

I anden halvleg fik vi et par overtalssituationer, som vi ikke formåede at udnytte, hvorimod HCM var gode i deres overtalsspil. Vores angrebsspil blev pludseligt forkrampet og så svært ud, og HCM fik relativt hurtigt hentet os og kom også foran på måltavlen. Og så var det vores tur til at jage, hvilket ikke lykkedes os ret godt - vi taber anden halvleg med hele 9-14.

Set over hele kampen havde det været rimeligt med et point til hver. Vi havde hver vores halvleg, og der var HC Midtjylland lidt skarpere end os. Det er hamrende ærgerligt, og vi er skuffede, for vi vil gerne vinde alle kampe. Jeg synes, at det siger meget om vores kultur og vores spillere, at selv om vi ved, at vi ikke kan rykke op, så drengene super-skuffede over at tabe. Det viser mig, at de er vindertyper, og det er fedt at se.

2. division, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - HC Midtjylland 25-27 (16-13)