Kasper Lindgren.JPG

2. div: Remis efter scoring i de sidste sekunder

Mors-Thy Håndbolds 2. divisionshold sikrede sig det ene point, da Kasper Lindgren med en scoring i de døende sekunder scorede til 24-24 efter at holdet havde haltet bagefter hele kampen.

Lars Krarup:

- Første halvleg var på ingen måder noget at skrive hjem om - ret beset kunne det ikke være meget dårligere. Vi mødte et meget rutineret HCM-hold med en flok erfarne spillere, som forsøgte at trække tempoet ud af kampen, hvilket ikke huede vores unge spillere. De spillede nogle laaange angreb, som frustrerede os og gjorde os utålmodige og samtidig brændte vi store chancer på en ordinær målmand.

Vores forsvar stod ikke særligt godt, vores målmand fik ikke fat i ret meget, og usikkerheden bredte sig blandt spillerne, mens HC Midtjylland langsomt trak fra til pausestillingen 15-9.

Efter pausen fik vi stabiliseret vores forsvar og Ludwig fik bedre fat i målet. Samtidig begyndte vi at løbe og fik mere tempo i angrebsspillet, hvor især Frandsen kom til nogle gode chancer og et mål ad gangen hentede vi stille og roligt ind på hjemmeholdet. Til sidst i kampen gik vi frem i 3-3-formation, og det havde vi held med. HCM bragte sig foran 24-23 med 15 sekunder igen. I vores sidste angreb fik vi et frikast, som Kasper Lindgren smadrede ind med 2 sekunder tilbage af kampen.

Jeg er selvfølgelig tilfreds med det ene point, når vi ser på kampen og dens slutning, men jeg ærgrer mig over, at vi spiller 45 minutters skidt håndbold og tillader os at brænde hele fem straffekast undervejs. Der er masser af situationer, hvor vi kan finde det ene mål, som havde givet os sejren - men når det så er sagt, så synes jeg, at det er godt kommet igen i anden halvleg, og det tager vi med videre, og jeg er stolt af at drengene viser god moral og aldrig giver op.

2. division, 9. runde: HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold 24-24 (15-9)