DSC_4618.JPG

2. div: Sejr i lokalbrag mod HRH 74

Det var ikke kun Mors-Thy Håndbolds ligahold, der var i ilden fredag aften, det var klubbens hold i 2. division også. HRH 74, Roslev havde inviteret til lokalbrag på neutral bane i Glyngøre Hallen, og Mors-Thy Håndbold trak sig sejrrigt ud af opgøret efter at have nede med tre mål ved pausen.

Lars Krarup:
- "Det var et typisk lokalbrag, der blev ligesom de foregående kampe mellem Mors-Thy Håndbold og HRH - fysisk præget, med røde kort og med mange udvisninger - måske også flere end der burde have været, så spillet var urytmisk og ikke så kønt.

Spillemæssigt får vi en ok start. Vi har en del chancer, som vi brænder i kampens indledning, inden HRH trækker fra - vi bliver lidt utålmodige, vores angrebsspil er alt for utålmodigt og for dårligt. Forsvarsdelen og 12 mål i den anden ende er absolut ok. Jakob Poulsen bliver præsenteret for det røde kort efter ca. 25 minutter, og da vi ikke har andre fløje med, må vi bruge bagspillere på venstre fløj. En scoring af Simon Skadhauge direkte på frikast efter udløb på første halvleg gør, at vi kun er bagud 12-9 ved pausen.

Efter pausen stepper vi, forsvaret står bedre og vi får gang i vores kontrafase. HRH mister skudkraft, da Nicklas Søvsø får rødt kort på en forseelse mod Andreas Dam, og med Søvsø ude af kampen, får vores forsvar det lettere. Der udover brokker HRH sig til et par udvisninger, som også hjælper os i kampens slutning. Det var to vidt forskellige halvlege, hvor der stor HRH på den første og Mors-Thy Håndbold på den anden. Det var rigtigt fint at holde HRH på 19 scoringer, og vi er glade for sejren, som luner lidt ekstra i sådan en lokalopgør. Efter kampen fulgte vi de sidste minutter af ligaens kamp mod SønderjyskE, og det ende jo med en at blive en helt perfekt aften for de blå"

2. division, 7. runde: HRH 74, Roslev - Mors-Thy Håndbold 19-22 (12-9)