Spanggaard_Peter.JPG

2. div: Sejr over Skjern Håndbold

Nicolaj Spanggaard og Peter Overgaard med tilsammen 23 mål

Også i dag havde Mors-Thy Håndbold et hold i Skjern Bank Arena. Vores hold fra 2. division var i kamp, og modsat ligaholdet formåede de unge drenge at hente en sejr - og det på trods af at holdet var afsted uden bl.a. Mads Primdahl og Mads Andersen fra ligatruppen og derfor kun havde to stregspillere som udskiftere. Af samme årsag var holdleder Jeppe Kjær Poulsen og assistenttræner Lasse Sunesen hoppet i spilletøjet i tilfælde af skader. Førstnævnte fik sin debut på 2. divisionsniveau, hvor han afløste Frederik Holst i kassen i kampens sidste minutter med en redningsprocent på 100.

Det var en ekstatisk glad Lars Krarup efter kampen:
- Jeg er simpelthen SÅ glad for den her sejr. Vi var afsted med et noget amputeret hold, så der var fuld spilletid til vores fløj- og bagspillere i dag - mens Skjern Håndbold havde fuld bænk med bl.a. Emil Bergholt. Vi kommer okay fra land og får lavet nogle fine scoringer med vores hurtige spil, men desværre mangler vi redninger i den anden ende, og det gør at vi ikke trækker fra før pausen.

I anden halvleg spiller Frederik Holst sig gevaldigt op i målet, og ved stillingen 21-21 går vi over til at spille 4-2, hvor Kaare Larsen og Mathias Stisen kommer til at dække i midterzonen, og deres forsvarsarbejde sammen med klogt angrebsspil med høj fart samt fornuftig brug af vores strege er udslagsgivende for, at vi vinder den sidste del af kampen med hele 11-4. En dejlig sejr på en svær udebane, slutter Lars Krarup.

2. division, 9. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 25-32 (14-15)