2. div: Storsejr over Lemvig

Søndag eftermiddag i Sparekassen Thy Arena | Mors skulle 2. division forsøge at komme tilbage på sporet efter to kampe med knapt så godt spil og et nederlag og en uafgjort til følge. Og det lykkedes til fulde mod NNFH-Lemvig. Mors-Thy Håndbold var uden forsvarskrumtap Kasper Didriksen og topscorer Simon Skadhauge, men alligevel vandt hjemmeholdet en storsejr på 30-19 efter 17-13 ved pausen.

Cheftræner Lars Krarup:
Efter en af sæsonens dårligste præstationer i sidste runde mod Viborg, havde vi snakket en del om enge og andres forventninger til os. Vi var enige om, at der skulle steppes op, og vi skulle kunne kigge hinanden i øjnene efter kampen.

Og jeg synes, at drengene leverede i dag. Efter en gang hakkende forsvarsspil i første halvleg blev det klart bedre i anden halvleg, og holdet præsterede godt angrebsspil i 2 halvlege. Der var flere gode præstationer, men Mikkel Høgh spillede godt i begge ender af banen og endte som topscorer, og Ryuga Fujita viste flere prøver på, hvad han indeholder - han er fintestærk, godt skydende og spiller snedigt og hurtigt. Men generelt en god holdindsats og vigtigt for os at komme ovenpå igen efter de seneste kampe.

2. division, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - NNFH-Lemvig 30-19 (17-13)