Ryuga Fujita.JPG

2. div: Storsejr over VHK

Hvad drengene fra 2. division ikke formåede i lørdags mod Nøvling, formåede de til fulde i gårsdagens kamp mod Viborg HK. Mors-Thy Håndbold havde tabt det omvendte opgør, og fra kampens start stod det klart, at drengene gerne ville revanchere det nederlag. Efter en flot første halvleg med en forrygende Frederik Larsen i målet, var stillingen 14-3, og også anden halvleg vandt Mors-Thy’erne klart, og det endte med et slutresultat på 30-14.

Lars Krarup:
- Viborg HK stillede med et noget decimeret mandskab, så det var en kamp, der ikke var tvivl om at vi skulle vinde. Desuden havde vi en plet, som vi skulle have vasket væk - både den omvendte kamp mod Viborg og kampen mod Nøvling i weekenden.

I Første halvleg spiller vi med god koncentration, og der er et virkeligt godt samarbejde mellem forsvar og målmand. Langt hen ad vejen spiller vi fint angrebsspil og kontra, selv om vi har en periode, hvor vi sløser lidt.

Angrebsmæssigt og kontramæssigt holder vi kadencen i anden halvleg, men forsvarsmæssigt går vi lidt ned - og selv om vi snakkede om det i pausen, så er det bare svært at holde koncentrationen. Vi ville gerne have holdt Viborg HK på under 10 scoringer, det lykkedes ikke, men til gengæld er jeg meget tilfreds med, at vi laver 30 mål.

Ryuga "Dio" Fujita  blev sit holds topscorer for anden kamp i træk.

2. division, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - Viborg HK 30-14 (14-3)