Ludwig Uggla.JPG

2. division: 1-målssejr over HRH Roslev

Efter to nederlag i træk kom Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer tilbage på sporet med en god sejr over lokalrivalerne fra HRH 74, Roslev. Aftenens værter bed ellers godt fra sig og var foran med tre mål ved pausen. Efter pausen scorede Mors-Thy Håndbold seks gange i træk og bragte sig foran 14-17. Men kampen var ikke afgjort - hjemmeholdet kom tilbage og bragte sig foran ved stillingen 21-20. Mors-Thy Håndbold svarede igen, og det blev helt tæt og spændende til det sidste, hvor Ludwig Uggla blev sit holds redningsmand med to reddede straffekast i kampens afgørende minutter.

I næste weekend venter endnu et lokalopgør. Denne gang mod Skive fH på udebane i KCL Skive på lørdag d. 30. november kl. 16.00.

2. division, 9. runde: HRH 74, Roslev - Mors-Thy Håndbold 23-24 (14-11)