Mors-Thy Håndbold 2. div.JPG

2. division holder fast i toppen

Vi skal helt tilbage til d. 23. oktber for at finde 2. divisionsherrernes sidste nederlag. Det var til Hjallerup IF, og det er netop Hjallerup IF, som Mors-Thy Håndbold deler 1. pladsen med efter torsdagens sejr over Aars HK. Det unge og talentfulde hold går til vinterferie med en stime på ni sejre i træk.

- Det var endnu et bevis på, at den tråd vi har ned gennem vores talentudvikling virker. I går havde vi tre spillere, som spiller på andetholdet i U19, og de præsterede rigtigt fint, så det er dejligt, lyder det fra træner Lars Krarup.

- Aars HK har mange år på banen i 2. division og er en god blanding af erfarne kræfter og lidt yngre spillere, som altid byder ind med masser af gejst og fight.

Vi får en ok start, hvor vi tilspiller os mange chancer og scorer mange mål. Forsvarsmæssigt kan man godt se, at folk ikke er vant til at stå ved siden af hinanden, og vi har det lidt svært i starten, indtil vi sætter Viktor Bergholt frem i 5-1, og derfra får vi det, som vi gerne vil have det. I pausen taler vi om, at vi godt kan stramme lidt op på vores kontrafase, og så fortsætter vi ellers med en god anden halvleg. Alle blev bragt i spil, og jeg var ikke i tvivl om, at vi ville vinde. Resultatet er et fint billede af kampens afvikling - en disciplineret indsats og en stensikker sejr, slutter Lars Krarup.

Nu venter 14 dages kamppause, inden holdet skal i kamp igen fredag d. 25. februar på udebane mod Nøvling IF.

2. division: Aars HK - Mors-Thy Håndbold 25-31 (13-17)