2. division: Nederlag i efterårets sidste kamp

Her til aften missede Mors-Thy Håndbolds 2. division muligheden for at spille sig med i toppen af rækken. Det endte nemlig med et nederlag til Aars HK på 25-28 efter 7-11 ved pausen.

Som cifrene antyder var det en målfattig første halvleg, hvor to stærke forsvar og ditto målmænd fyldte billedet - det er længe siden at holdet har præsteret kun at score syv mål i en halvleg.

I anden halvleg hentede Mors-Thy Håndbold stille og roligt ind. Bagud med fire mål blev vekslet til kampens første Mors-Thy-føring ved stillingen 21-20. Desværre blev det også den eneste føring, da Mors-Thy Håndbold ikke formåede at hænge på, da Aars HK rykkede fra i slutningen af kampe, som altså sluttede 25-28.

Træner Flemming Hangaard:
- Der var god fight, og vi gav ikke op på noget tidspunkt. Vi kæmpede mere i dag, end vi plejer, så på den front kan vi ikke klage.
Vi har turet med vores forsvar et stykke tid, men også dét fungerede i dag. Derimod brænder vi for mange chancer i første halvleg, og skal vi vinde over et tophold som Aars, så går det bare ikke.

Vi kommer flot igen og får hentet Aars’ føring, men desværre formår vi ikke at holde ved - både pga. af egne fejl, men også grundet nogle pudsige kendelser. Det er ærgerligt, at så god en håndboldkamp skal ødelægges af mange tvivlsomme kendelser, lyder det fra Flemming Hangaard, som beretter om en ellers fin halvsæson:

- Efteråret har budt på lidt af hvert for holdet. Vi fik en fin åbning, og derefter kom en mindre downperiode. Tabet af Nicolai Andersen, som pådrog sig en hovedskade undervejs, har været mærkbart. Vi har stort set haft nye spillere med hver gang, og så er det svært at finde kontinuitet.

Men vi skal også være realistiske, så vores placering passer nok meget godt til vores niveau. Vi har kun unge spillere, som i perioder spiller fantastisk, men som også har store udfald ind imellem - og det koster på det her niveau.

2. division, 11. runde: Mors-Thy Håndbold - Aars HK 25-28 (7-11)