2. division på sejrskurs igen

Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division kom tilbage på sejrssporet efter nederlaget til Nørre Djurs i søndags. En dårlig start på begge halvlege gav ellers træner Lasse Sunesen dårlige fornemmelser, men med en god afslutning på kampen hev drengene sejren med hjem til Mors-Thy.

- Vi er på ret kurs igen - det holdt hårdt, og det var ikke pænt, men vi fik en sejr. Som før set får vi en dårlig start på kampen og specielt forsvarsmæssigt har vi problemer, og i angrebet er vores udfordring manglende tålmodighed. Vi får dog bedre styr på tingene, får tacklet og får sat skik og struktur på vores angrebsspil og kommer foran tre mål, som Randers HH får hentet og 13-13 ved pausen.

God tænding
Til anden halvleg ser vi sløje ud igen og kommer hurtigt bagud med 2-3 mål. Og så pludselig med 10-12 minutter tilbage af kampen, så er det som om det går op for os, at det er alvor, og der kommer noget tænding i kampen. Den sidste periode af kampen dækker vi rigtigt godt op og spiller med god fart op ad banen.

Højt niveau
Momentvis rammer vi det høje niveau, som vi spillede på i opstarten, og jeg synes, at vi kommer fra kampen med en god fornemmelse på grund af den gode afslutning. Alle byder ind, og der er gode aktioner fra mange forskellige. Det er svært at komme udenom Mads Hoxer, som laver 12 mål, men de andre skal også have ros til sætte ham i scene. Nu ser vi frem til en svær kamp mod topholdet fra Stoholm/Viborg Håndbold på torsdag.

2. division, 6. runde: Randers HH - Mors-Thy Håndbold 23-27 (13-13)