2. division: Sejr i topkamp

Det blev lige lovligt spændende til sidst, da Mors-Thy Håndbold vandt med et enkelt mål over forfølgerne fra Viborg HK i eftermiddagens kamp i Thy Hallerne. 25-24 stod der på måltavlen ved slutfløjtet efter en redning fra Nicklas Graugaard i sidste sekund.

Træner Lars Krarup:

- Det var en kamp mellem to gode hold. Jeg synes, at vi spiller en rimelig fornuftig første halvleg, hvor vi spiller os til en masse gode chancer, men brænder lige rigeligt. Vi får stabiliseret forsvaret efter ti minutters spil, hvor også Ludwig får godt fat i målet. Havde vi scoret på vores chancer, kunne vi godt have ført med 4-5 mål ved pausen.

I anden halvleg træder vi lidt i vande i starten, hvorefter vi trækker fra og bringer os foran med fem mål. Herefter begynder Viborg HK at spille 7-mod-6, hvilket stresser os lidt, samtidig med at vi får en del udvisninger, som skaber lidt utryghed. Og helt generelt mangler det her hold nok en lille smule tålmodighed - der er kun én vej for dem, og det er mod mål! Men vi glæder os over 2 point over en af de nærmeste forfølgere, hvor vi nu er bedst indbyrdes, så det begynder da at se rigtigt godt ud nu.

Efter dagens sejr har Mors-Thy Håndbold 10 point ned til nr. 2 i rækken, Skjern Håndbold, som dog har 1 kamp mindre.

2. division, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - Viborg HK 25-24 (10-9)