2. division: Storsejr over Hammel GF

1. div.: Storsejr over Hammel

Mors-Thy Håndbolds 2. Divisionsherrer er kommet rigtigt godt fra land i denne sæson. I første runde vandt holdet 27-22 over Elitesport Vendsyssel på udebane, og i dag blev det til en storsejr over Hammel GF på 36-12 efter 18-2 ved pausen - og det var 18-2!

Pauseføring 18-2

Gæsterne fra Hammel lagde ellers stærkt ud med en 0-2-føring efter lidt over et minut. Men derfra tog et godt spillende og hurtigt løbende Mors-Thy-hold fuldstændig brodden af Hammel, som ikke fik et ben til jorden, og Mors-Thy Håndbold vandt resten af første halvleg med 18-0. Dermed var anden halvleg blot et spørgsmål om sejrens størrelse, og da Mors-Thy Håndbold bevarede scoringsfrekvensen, og Hammel satte deres lidt op, endte kampen med en storsejr til hjemmeholdet på 36-12.

Lars Krarup:
- Det har været en god start for os. Vi skulle lige finde hinanden i den første kamp mod Elitesport Vendsyssel, hvor vi ikke ramte topniveau, men trak stille og roligt fra og kørte en sikker sejr hjem.

Og så i dag, hvor vi møder Hammel, som plejer at være et af de gode hold i 2. division. De kommer foran 2-0, og så har jeg i min trænerkarriere aldrig oplevet, at et hold ikke scorer i over 28 minutter og taber 18-0.  Det lyder helt mærkeligt, men det var en kombination af, at vi dækker godt op, Warrer står godt inde i kassen, og så løber vi stærkt og med få fejl. Anden halvleg bliver mere en tam affære, hvor vi skal undgå overbelastninger og skader, men hvor vi trods alt stadig vinder 18-10.

3.-7. pladsen er et realistisk bud

- De sidste mange år har vi været med i den bedre halvdel af 2. division - om vi kommer det i år, ved jeg ikke. Vi er med vilje tyndere besat end tidligere på grund af et stort kuld U19-spillere. Der har så været lidt frafald både på 2. division og på U19, men så har vi fået Rasmus Knudsen tilbage, og Anders Svarrer har sagt ja tak til at være med - og så er planen, at vi skal have 3-4 U19-spillere med hver gang.

Vi vil rigtigt gerne vinde, og vi skal nok komme til at vinde mange kampe, men der er også nogle hold, som vi får svært ved at bide skeer med. Jeg tror, at en placering mellem nr. 3 og 7 er realistisk, lyder dette fra Lars Krarup.

2. division, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Hammel GF 36-12 (18-2)