Mors-Thy Håndbold 2. div. jubel.JPG

2. division vandt topbrag

Lørdag spillede Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division topbrag på udebane mod Nørre Djurs HK - et af de mere rutinerede hold i 2. division, som går efter oprykning, og som inden gårsdagens kamp kun havde tabt en enkelt kamp i denne sæson. Men de unge talentfulde boldspillere fra Mors-Thy Håndbold vandt topopgøret, og har nu indtaget 3. pladsen i 2. division med 10 point efter de første seks kampe.

Træner Lars Krarup:
- Det var en af de bedre sejre. Kampen var mere præget af fysik, intensitet og energi end af pæn håndbold, og det overrasker mig lidt, at vores unge hold kunne trække sig sejrrigt ud af en sådan en kamp.

Vi kommer bagud 2-0 og 4-2 og får kontakt ved 5-5. Herfra følges vi ad, og der er virkelig godt forsvarsspil og målmandsspil i begge ender, og stillingen er også lige ved pausen. Her snakker vi om, at vi har muligheder i kontrafasen, hvis vi formår at få forsvarsdelen til at køre, og at vi skal droppe at bruge så meget energi på dommerne.

I anden halvleg kommer vi foran med et par mål, og det er et par udvisninger skyld i, at vi ikke får trukket fra, og at Nørre Djurs HK i stedet holder kontakt. Med ca. 10 minutter tilbage får vi slået et lille hul og kommer foran 21-19. Samtidig bliver Rasmus Knudsen præsenteret for et direkte rødt kort, og Rasmus Houmøller får en udvisning, men vi formår at spille 1-1 med to mand i undertal. Derfra rykker vi fra til 24-20 og spille sejren stille og roligt hjem i de sidste minutter.

Det var en megafed sejr og en rigtig god holdindsats, hvor alle bidrog - nok sæsonens bedste indtil videre, slutter Lars Krarup.

2. division, 6. runde: Nørre Djurs HK - Mors-Thy Håndbold 22-26 (13-13)