Niels Agesen.JPG

Agesen: - Vi skal kigge fremad

Det går ikke vores vej for tiden. Ikke ret meget fungerer, og lørdag eftermiddag føjede SønderjyskE Herrer et nyt nederlag til rækken, som nu tæller syv i alt i ni kampe. Det var hakkende fra starten for Mors-Thy Håndbold - et par brændte chancer og gæsterne var foran 0-2. Mors-Thy Håndbold hang på, men den defensiv, som var temaet inden kampen, kom aldrig i omdrejninger. Et passivt forsvar og tilhørende for få redninger, alt imens Kasper Larsen drillede sine tidligere holdkammerater i SønderjyskE’s mål. Mors-Thy Håndbold kæmpede sig tilbage og efter at have været bagud 11-14, fik hjemmeholdet udlignet til 14-14 i de døende sekunder af første halvleg.

Kampens første Mors-Thy Håndbold-føring kom umiddelbart efter pausen, da Bjarke bragte sit hold foran 15-14. Desværre blev det også den eneste i kampen, og glæden varede kort, da Mors-Thy-fejl gav muligheder til SønderjyskE, som bragte sig foran 15-17. Mors-Thy Håndbold var med til 17-18, og herfra trak gæsterne fra til 17-21. Og det skulle blive være endnu. På syv minutter scorede SønderjyskE seks gange, uden at Mors-Thy’erne formåede at svare igen. Erik Toft måtte udgå efter en sønderjysk albue i hovedet, og senere var det samme vej med Rasmus Bech, som gled på banen og slog knæet. Mors-Thy Håndbold fik pyntet på resultatet de sidste 10 minutter, og kampens resultat blev 28-33.

Cheftræner Niels Agesen:
- Vi er rigtigt dårlige de første 15-20 minutter. Der går alt for lang tid, inden vi får ram på dem i midten, og hvis vi skal være helt ærlige, så skal vi føre ved pausen. Men da vi kommer på 14-14 i slutningen af 2. halvleg, og vi egentligt har løst det godt de sidste ti minutter - da havde jeg en tro på, at vi kunne gå ud og gøre det samme i anden halvleg.

Jeg er glad for, at vi producerer så mange chancer, som vi gør. Jeg synes, at angrebsspillet viser, at vi har spillet til det, men jeg må jo også i forhold til drengene sige, at vi ikke har kunnet træne helheden i spillet i over en måned eks. er vores kontrafase væk, og vores 7-mod-6 har vi ikke kunnet træne, fordi vi simpelthen ikke er nok. Der er nogle af spillerne, som vi har trukket rigtigt store veksler på, dem skal vi have givet noget ro. Og så skal vi begynde at kigge fremad. Vi skal have flere ressourcer med, for ellers holder vi ikke til det her.

HTH Herreligaen, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE Herrer 28-33 (14-14)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, SønderjyskE Herrer 5

Stillinger undervejs: 0-2, 4-4, 5-8, 9-11, 11-12, 11-14, 15-14, 16-18, 17-20, 19-24, 19-27, 22-31, 25-31, 27-32