Av, for en snitter!

Scoringsfrekvensen var sat betragteligt op i forhold til den omvendte kamp mellem Mors-Thy Håndbold og TTH Holstebro, og ingen af de to forsvar fik så godt fat som sidst. I Mors-Thy’s mål startede Ronnie Nicolaisen i stedet for en sygdomsramt Kasper Larsen, ligesom der også var debut til U18-keeper Nicklas Graugaard. Erik Toft indledte scoringerne i en første halvleg, der var et tæt anliggende og efter at have været bagud størstedelen af de første 30 minutter, gik Mors-Thy Håndbold til pausen med en godkendt første halvleg og en føring på et enkelt mål efter en straffekastscoring af Nicolai Sommer i de sidste sekunder.

Og det var så det. Derfra så TTH Holstebro sig ikke tilbage, og anden halvleg blev 30 minutters opvisning i effektivitet og kynisme fra TTH’s side og endte med en regulær røvfuld til Mors-Thy Håndbold.
Ikke meget lykkedes for de blåklædte fra Mors og Thy, og efter en anden halvleg med 10 minutter i undertal, med et idé- og viljeforladt angreb uden power og et TTH Holstebro, som i den grad spillede sig ud, stod der 32-22 på kuben i Gråkjær Arena.

Op på hesten, drenge. En ny kamp venter på tirsdag.

888ligaen, 20. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 32-22 (13-14)