Braget udeblev - nederlag til KIF Kolding

Der var lagt op til et brag i Sparekassen Thy Arena | Mors, hvor 1.514 håndboldglade tilskuere satte sæsonrekord og kampen igennem gjorde, hvad de kunne for at støtte de lokale helte. Men på banen blev en mildest talt ikke særligt pæn første halvleg  afløst af en endnu værre anden halvleg, hvor en cocktail af tandløst forsvarsspil, tekniske fejl, dårlige afslutninger og rædderligt returløb blev udslagsgivende for et ærgerligt nederlag på 28-32 efter 12-15 ved pausen.

KIF i teten
Luften gik forholdsvist hurtigt af ballonen, da KIF Kolding bragte sig foran med 0-2. En føring som gæsterne aldrig slap. KIF kom yderligere foran 6-11, inden Mors-Thy Håndbold fik bedre fat og reducerede til både 10-12 og 11-13, og stillingen ved pausen var 12-15.

Spændingen fusede ud
I anden halvleg havde Mors-Thy Håndbold flere muligheder for at komme på minus 1, men bl.a. stolpen stod i vejen og i stedet udbyggede KIF Kolding deres føring. En overtalssituation med tre mand blev ikke udnyttet, Mors-Thy Håndbold så skidt ud i flere situationer, og det var til tider svært at se, at der var vigtige point på spil. Midt i anden halvleg trak Søren P. et par redninger frem, og Mors-Thy Håndbold gik fra 15-21 til 18-21 og skabte lidt spænding i kampen, men gæsterne trak hurtigt fra igen, og kampen endte 28-32 i KIF Koldings favør.

Dagens Man of The Match: Jacob Hessellund.

Primo Tours Ligaen, 7. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding 28-32 (12-15)