Dårlig 2. halvleg ledte til nederlag

Mors-Thy Håndbold tabte to vigtige point i kampen om slutspilspladserne, da det blev til et klart nederlag til Århus Håndbold i tirsdagens kamp i Sparekassen Thy Arena | Mors. Resultatet blev 28-33.

Det startede eller så godt. Fra første fløjt var der dømt drama og intensitet. Århus Håndbold fik således tilkendt straffekast i de to første angreb, heldigvis snuppede Kasper Larsen Tobias Møllers ene forsøg. Hård fight fra begge mandskaber vidnede om kampens betydning - det gik bl.a. ud over Nicolai Sommer, som måtte udgå efter blot 5 minutters spil en voldsom tackling i ansigtet fra Besard Hakaj.

Koncentrationen lyste ud af Mors-Thy-drengene, som kæmpede som gale i forsvaret og hjalp Kasper Larsen i målet. Henrik Tilsted var tilbage efter 2 måneders skadespause, og han lagde ud med tre suveræne scoringer på kontra. I det hele taget var der masser af gode mål: Lasse P. fik gang i kontraen, Dahlin bragede den ind bag en sagesløs René Villadsen i Århus-målet, og Erik Toft satte boldene i mål med vanlig kraft. Generelt spillede Mors-Thy’erne sig til en masse gode chancer, og selv om der var missere undervejs bl.a. på tomt mål, så kunne første halvleg bestemt godkendes med stillingen 12-11.

Anden halvleg startede med scoringer af Stefan Nielsen, Asbjørn Madsen og Erik Toft, hvorefter Århus Håndbold tog over med deres 7-mod-6-spil, scorede efter behag og vandt de første 10 minutter med 8-4 - især Anders Martinusen på Århus’ højre fløj voldte både forsvar og målmænd problemer. Hjemmeholdets kvaler fortsatte. Der var store problemer med at komme til scoring, de tekniske fejl blev flere, og samtidig broderede Århus Håndbold sig let igennem det blå forsvar - enten til scoring eller straffekast. Igen en skidt anden halvleg for Mors-Thy Håndbolds vedkommende. Lads os ikke håbe, at det er blevet Mors-Thy Håndbolds akilleshæl.

Næste kamp er Santander Cup, hvor vi møder Team Favrskov på udebane torsdag d. 1. marts kl. 19.00

888ligaen, 21. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold 28-33 (12-11)