Dårlig dag i Fredericia

Det blev aldrig Mors-Thy Håndbolds kamp i eftermiddagens opgør i Fredericia. For blot fire dage siden vandt Mors-Thy’erne komfortabelt på samme bane, men i dag var hjemmeholdet bedre på alle parametre - spil, gejst, udstråling, vilje.

Som forudsagt var det stormvejr fra første fløjt. Fredericia HK bragte sig foran 2-0, og det satte gang i lægterne. Mors-Thy Håndbold kom på 2-2, og herfra var kampen med hjemmeholdet i teten. Mors-Thy Håndbolds spil var hakkende i begge ender - Fredericia HK kom alt for let til afslutninger, og i den anden ende havde Mors-Thy Håndbold anderledes svært ved at score. Alligevel fik Mors-Thy Håndbold udlignet til 13-13 efter 23 minutters spilletid, for blot at se Fredericia HK bringe sig foran med fire mål små fire minutter senere. De fire mål var også forskellen ved pausen, hvor stillingen var 19-15.

Også anden halvleg startede med to Fredericia-scoringer. Mors-Thy Håndbold havde det fortsat svært i begge ender og tabte duellerne i forsvaret, mens hjemmeholdet havde stort set frit spil til at score på først Rasmus Henriksen og senere Rasmus Bech. Værst så det ud med 13 minutter tilbage af opgøret, hvor det med en otte-måls føring til Fredericia HK lignede en regulær afklapsning, men Mors-Thy Håndbold fik pyntet på resultatet til slut, og kampen endte med et nederlag på 35-29.

Tak til de medrejsende fans fra Bette Balkan for god opbakning hele kampen.

HTH Herreligaen, 7. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold 35-29 (19-15)

Udvisninger: Fredericia HK 3, Mors-Thy Håndbold 5

Stillinger undervejs: 2-0, 6-3, 8-6, 10-6, 10-9, 13-12, 13-13, 16-13 18-15, 21-15, 23-16, 24-20, 27-21, 30-22, 31-24

Tilskuertal: 1.144

HTH Herreligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold