Forsvar.JPG

De første to point i 22/23 er hjemme

Sæsonens første to point er en realitet efter en sikker sejr over HC Midtjylland i eftermiddagens opgør i Thyhallerne. Gæsterne bragte sig hurtigt foran 0-2, inden Thymann og Lasse P. med to mål hver sørgede for 2-målsføring til Mors-Thy Håndbold. Et par tekniske fejl gav plads til et par HCM-scoringer til 7-6, inden Mors-Thy Håndbold igen trak fra til den første 3-målsføring efter en overtalsperiode.

Efter 25 minutter blev gæsternes Bjarke Jørgensen præsenteret for et direkte rødt kort efter et slag i ansigtet på Oscar von Oettingen, men desværre formåede Mors-Thy Håndbold ikke at udnytte den efterfølgende overtalsperiode og i stedet scorede gæsterne to gange til 11-10, inden de blå fik øget igen og kunne gå til pausen med 13-11

Efter pausen bombede først Victor Norlyk og derefter Marcus Midtgaard til Mors-Thy Håndbolds første føring på 4 mål. Det blev også til fem mål, inden gæsterne tog timeout - dog uden held, for Mors-Thy Håndbold øgede yderligere til 20-14 ved en finurlig underhåndsscoring fra Frederik Bjerre. HC Midtjylland kom på 20-16, men tættere på kom oprykkerne aldrig, og efter en flot 2. halvleg kunne Mors-Thy Håndbold gå fra banen med en sejr på 31-24.

Victor Norlyk blev kåret til Man of The Match.

HTH Herreligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - HC Midtjylland 31-24 (13-11)

Direkte rødt kort: Bjarke Jørgensen, HC Midtjylland

Stillinger undervejs: 0-2, 4-2, 7-6, 10-7, 11-10, 13-10, 16-12, 18-13, 20-14, 23-18, 26-20, 28-21, 30-24