Marcus Dahlin.JPG

De forsvarende mestre var for stærke

Aalborg Håndbold bragte sig foran 5-2 i kampens indledning på et par fejl og misforståelser i Mors-Thy Håndbolds forsvar. Herefter svarede Mors-Thy Håndbold stærkt igen og bragte balance i regnskabet til stillingen 5-5. Mors-Thy Håndbold kæmpede forbilledligt, stod solidt i forsvaret og pressede flere gange Aalborg Håndbold til fejl eller pressede afslutninger. Søren Hansen tog timeout efter 23 minutters spil, og han dikterede 7-mod-6. Det skabte flere gode muligheder for Mors-Thy’erne, som bl.a. Nickolei Jensen og Nicolaj Spanggaard udnyttede - desværre var Aalborg Håndbold også skarpe og satte et par scoringer i tomt mål. Igen-igen var Erik Toft gæsternes farligste våben med fire scoringer inden pausen, og de blåklædte gik til pause bagud med 3 mål - 15-12.

De sidste 30 minutter tegnede godt, da Dahlin åbnede med en scoring. Det blev dog sværere end som så - selvom Mors-Thy Håndbold spillede sig til fine chancer, blev der brændt på det skammeligste - herunder adskillige friløbere og hele tre straffekast. Det blev til en scoringspause på 16 minutter, og i den periode stak Aalborg af fra stillingen 19-16 til 23-16, og på trods af en fin afslutning på kampen, hvor Mors-Thy Håndbold slap tøjlerne og fik hentet ind på Aalborg Håndbold, blev det ikke til en sejr.

Næste kamp er mod Bjerringbro-Silkeborg, som vandt 30-27 over Ribe-Esbjerg HH i aftenens kamp. Kampen spilles på mandag d. 12. marts kl. 18.30 i Thy Hallerne. Kom i hallen og hep på holdet - vi har brug for jer!

888ligaen, 22. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 25-21 (15-12)