Den gode stime fortsætter for de blå

Den gode stime fortsatte, da Mors-Thy Håndbold for sjette gang i træk kunne gå fra banen som ubesejret med cifrene 33-28 over KIF Kolding. Inden kampen samlede Mors-Thy Håndbold og KIF Kolding symbolsk på banens midte med Ukraines blå og gule flag, mens publikum i hallen rejste sig og klappede ned mod de to hold.

Mors-Thy Håndbold kom ikke helt så flyvende fra start, som man kunne tænke sig. KIF Kolding startede kampen med 7-mod-6, hvilket førte til gode chancer og mål, og i den anden ende havde gæsternes målmand et par redninger, mens den første Mors-Thy-redning lod vente på sig. Efter et kvarters spil i første halvleg kunne Bjarke Christensen bringe de blå foran 8-7 på straffekast og to minutter senere var det Bjarkes fløjkollega, Lasse P, som øgede yderligere til 10-7, og det blev 16-12 til pausen.

Med fire hurtige mål var det så absolut KIF Kolding, der kom bedst ud fra pausen, og gæsterne udlignede til 16-16 efter 34 minutter. Mors-Thy Håndbold svarede hurtigt igen med scoringer fra de to skarpe fløje, og hjemmeholdet var atter foran med to. Derfra var en lang periode med skiftevise 1 og 2 måls-føringer til Mors-Thy Håndbold, inden Lasse P. kunne sætte sit 8. mål i kassen til en føring på 24-21. Gæsterne kom helt tæt på ved 27-26, men fire redninger på ti gyldne minutter fra Rasmus Bech i buret blev afgørende for, at Mors-Thy Håndbold trak fra og kunne sikre sig endnu en sejr på 33-28 over KIF Kolding.

Ligeledes var der plusser i bogen til en storspillende Sander Øverjordet, til 8-målsskytten Bjarke Christensen og til Man of The Match: Lasse P. med 10 på 10. Nu venter Ribe-Esbjerg HH på lørdag i Thyhallen. Det glæder vi os til.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding 33-28 (16-12)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 1, KIF Kolding 4

Stillinger undervejs: 2-1, 5-6, 8-7, 10-7, 13-11, 15-11, 16-16, 18-16, 20-18, 24-21, 26-24, 27-26, 30-26

Tilskuertal: 1.202