Dramatisk nederlag til SønderjyskE

Der manglede mål og redninger, da Mors-Thy Håndbold løb ind i et nederlag til SønderjyskE Herrer fredag aften. Det skortede ellers ikke på muligheder, men de blå formåede ikke at udnytte store chancer, overtalsperioder og tomt mål. Og hvad kampen ikke havde i skønhed, havde den til gengæld i dramatik med to tændte mandskaber og temperamenter, som flere gange skulle have dommerhjælp til at tøjles.

Bagud ved pausen
Vi stillede op uden Søren Nørgård og Lasse Pedersen, mens Nicolai Sommer var tilbage på holdkortet, dog uden at komme på banen i dagens opgør. Derfor var Jacob Hessellund, som startede på venstre fløj, og det var også ham, der satte første blå scoring ind. Kampen var lige til 4-4 efter 10 minutter, hvorefter et par Mors-Thy-afbrændere sendte SønderjyskE i front med to mål til 4-6 og 5-7. Vi kom tilbage ved 8-8 og Mads K. Andersen bragte Mors-Thy Håndbold foran 9-8 efter 24 minutter. Herefter stjal gæsterne showet med fire scoringer i træk samt en scoring på direkte frikast efter tid og en pausestilling på 10-13.

Mulighed for udligning til sidst
Vi startede godt ud efter pausen med scoringer af Erik Toft og Asbjørn Madsen, og stillingen var 12-13. Igen fik SønderjyskE overtaget, og det så svært ud ved stillingen 13-18 efter 37 minutters spil. Men med brandvarme Erik Toft i spidsen, kæmpede Mors-Thy Håndbold videre og åd sig ind på SønderjyskEs føring til  18-19. Og der var masser af muligheder for at udligne, men i stedet blev det SønderjyskE, der bragte sig foran 18-20. Mors-Thy Håndbold var tæt på ved både 21-22 og 23-24, men helt op kom vi aldrig, og den sidste mulighed for udligning tilfaldt Marcus Dahlin, som missede chancen på tomt mål, hvorefter SønderjyskE kunne spille bolden rundt og lade tiden løbe ud.

Dermed er Mors-Thy Håndbold endnu ikke endeligt sikret fra direkte nedrykning, og der venter to spændende opgør mod hhv. Skanderborg på udebane d. 30. marts og Nordsjælland Håndbold i Sparekassen Thy Arena | Mors d. 6. april. Bette Balkan arrangerer bustur til Skanderborg, og billetsalget til hjemmekampen starter d. 20. marts kl. 12.00.

Inden kampen kunne Mors-Thy Håndbold og Thisted Forsikring glædeligt præsentere nyheden om, at Thisted Forsikring fortsætter som hovedsponsor de kommende to år.

Herre Ligaen, 24. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE Herrer 23-25 (10-13)