Drømmestart på sæson 22/23

Mors-Thy Håndbold fik en drømmestart på sæson 22/23 med en sejr over TTH Holstebro i 1/8-finalen på 27-24 og dermed videre avancement i Santander Cup.

Bag sejren var en holdpræstation af de større, og selv om starten var nervøs og præget af fejl, så var det Mors-Thy Håndbold, der var bedst. Hjemvendte Nicolaj Spanggaard spillede stort i kampens begyndelse, og en stærk defensiv foran forrygende Rasmus Henriksen i kassen, tillod blot fire TTH-scoringer det første kvarter.

Således var Mors-Thy Håndbold foran hele første halvleg, som bl.a. bød på debut og debut-scoring fra svenske Marcus Norrbrink. Pausestillingen lød på 12-11 i Mors-Thy Håndbolds favør.

Det blev tættere i anden halvleg, hvor hjemmeholdet fik bedre fat og efter ni minutters spil kom den første udligning til 16-16. TTH’erne fik også bragt sig foran - det varede ved til 21-21, hvor Mors-Thy Håndbold igen fik slået et lille hul med to mål i træk fra Frederik Bjerre. Mors-Thy Håndbold var skarpest i slutfasen, og topscorer, Nicolaj Spanggaard, kunne sætte kampens sidste scoring ind til 27-24.

Lodtrækning til kvartfinalerne finder sted onsdag d. 14. september. I bowlen er GOG, Skanderborg Aarhus Håndbold, Aalborg Håndbold, Ribe-Esbjerg HH, Skjern Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg, Skive fH og Mors-Thy Håndbold. Der er ikke seedninger i kvartfinalen.

Santander Cup, 1/8-finale: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 24-27 (11-12)

Udvisninger: TTH Holstebro 2, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 0-1, 1-4, 3-6, 6-9, 9-10, 10-12, 13-14, 17-16, 18-18, 20-20, 21-20, 21-23, 23-24

Tilskuertal: 1.508

HTH Herreligaen, 1. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold