En go' torsdag

Torsdag eftermiddag trænede ligatruppen med Skive fH’s 1. Division Herrer og efterfølgende spillede de to hold en træningskamp på 3 x 20 minutter.

Skive fH-mandskabet kom bedst fra start og arbejdede sig undervejs i kampen til en 5-målsføring. En føring som Mors-Thy-drengene via solidt og hårdt arbejde i begge ender fik hentet i kampens 3. halvleg, hvor bl.a. Nicolai Sommer brillerede med flotte scoringer. I kampens døende sekunder fik Mors-Thy’erne kæmpet sig til et frikast, som Nickolei Jensen på akrobatisk vis omsatte til mål og dermed en 1-målssejr til Mors-Thy Håndbold.

Efter kampen var hele truppen, administration og den sportslige sektor med koner og kærester samlet til en hyggelig aften med god mad og drikke på A Hereford Beefstouw Rosenhøj i Skive, hvor værterne Per og Thomas sørgede for en fantastisk lækker 3-retters middag med tilhørende gode vine.

Træningskamp: Skive fH (1. div.) - Mors-Thy Håndbold 27-28