Endelig sejr igen!

For første gang siden d. 18. oktober 2020 kunne Mors-Thy Håndbold juble efter en turneringskamp. 30-27 over Lemvig-Thyborøn Håndbold efter 15-13 ved pausen. Attituder, brøl og knyttede næver fra kampens start vidnede om kampens vigtighed for begge hold - Mors-Thy Håndbold for at bevare håbet om slutspil, og Lemvig-Thyborøn Håndbold for at kæmpe sig væk fra sidstepladsen.

Storspil af Søren P.
Jonas Gade bragte Mors-Thy Håndbold foran 1-0, men Lemvig-Thyborøn svarede igen og bragte sig foran 1-4 efter 5 minutters spil. Et par minutter senere byttede Rasmus Bech og Søren P. i målet, og det skulle vise sig at blive en god beslutning. Med et par vigtige redninger var Søren med til, at Mors-Thy Håndbold kunne udligne til 9-9 - netop efter en redning af Mors-Thy Håndbolds sidste skanse.

Erik Toft tilbage i startopstillingen, og det var ham, der bragte Mors-Thy Håndbold foran 13-12 kort inden afslutningen på første halvleg, som sluttede 15-13 til Mors-Thy Håndbold efter en scoring af tilbagevendte Frederik Tilsted.

Drama og fight
Mors-Thy Håndbold kom bedst ud fra pausen og havde flere føringer på 3-4 mål. Alligevel blev det spændende - Lemvig-Thyborøn Håndbold kæmpede bravt og udlignede til 21-21 og 23-23. Mors-Thy Håndbold øgede til en tre-målsføring, men igen kom gæsterne tilbage og reducerede til 28-27 med lidt over et minuts spilletid tilbage. Mors-Thy’erne holdt hovederne kolde, og scoringer af hhv. Bjarke Christensen og Frederik Tilsted sikrede Mors-Thy Håndbold en længe ventet og meget forløsende sejr på 30-27.

HTH Herreligaen, 19. runde: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold 30-27 (15-13)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Lemvig-Thyborøn Håndbold 4
Stillinger undervejs: 1-0, 1-4, 3-5, 6-7, 9-9, 10-12, 14-12, 16-13, 19-15, 20-18, 21-21, 23-21, 23-23, 26-23, 28-25, 28-27