Kasper Didriksen.JPG

Endnu en suveræn sejr til 2. division

Det var top mod bund, da Mors-Thy Håndbold hentede endnu en storsejr i 2. division - denne gang gik det ud over Hornbæk SF, som ligger i den tunge ende af rækken og kæmper for at undgå nedrykningsfare. Efter 17-7 ved pausen viste måltavlen 31-15, da slutfløjtet lød.

Træner Lars Krarup:
- Det var lidt en underlig kamp, for Hornbæk SF lignede et hold, der slet ikke havde lyst til at spille håndbold. Fra første fløjt fik både Frederik Tilsted og Nicolai Sommer overfrakker på, men som så mange gange tidligere udnyttede Simon Skadhauge og Nicolai Andersen den megen plads i modstandernes forsvar, og hurtigt var vi foran 6-1.

Hornbæk SF havde det svært, og det udnyttede drengene til at spille en god kamp og vinde sikkert - og på trods af den store pauseføring, var der fin koncentration i anden halvleg, hvor vi bare trak yderligere fra, så vi vandt de sidste 30 minutter med seks mål.

Frederik Tilsted og Simon Skadhauge blev sparet i store del af kampen, så der var masser af minutter til Nicolai Andersen og Jeppe Kudsk, som begge leverede fin, ligesom Nicolai Sommer og Kasper Didriksen fandt hinanden med nogle gode stregindspil. Generelt en fin indsats mod et ikke ret godt Hornbæk-hold.

2. division, 20. runde: Mors-Thy Håndbold - Hornbæk SF 31-15 (17-7)