Endnu et nederlag til Skanderborg Håndbold

For anden gang i træk blev det til en ordentlig lussing til Mors-Thy Håndbold, da holdet krydsede klinger med Skanderborg Håndbold. I en kamp i en næsten mennesketom hal og med et hav af tekniske fejl og brændte chancer, var Mors-Thy Håndbold ikke i nærheden af point, da hjemmeholdet stille og roligt cruisede sejren hjem i anden halvleg. Dermed er Skanderborg Håndbold klar til slutspil, og der er to pladser tilbage at spille om.

Tæt første halvleg
Selv om spillerne manglede den sædvanlige opbakning fra Bette Balkan og tilskuerne i hallen, så lignede det, at der var fuld tænding på fra kampens start. De to hold fulgtes ad med skiftevise et-målsføringer gennem første halvleg, kun ganske kort før pausen fik Skanderborg Håndbold den første to-målsføring. Mors-Thy Håndbold var uden Erik Toft, og angrebsspillet var hakkende, dog fik Jens Dolberg sat et par scoringer ind til pausestillingen 13-14.

Et mål på et kvarter
I anden halvleg gik det galt for Mors-Thy Håndbold, som efter de første 15 minutter kun formåede at score en enkelt gang, mens hjemmeholdet på samme tid og trods to udvisninger scorede syv gange til stillingen 21-14. Den føring fik Mors-Thy Håndbold aldrig hentet, og med kun seks scoringer i anden halvleg, var Mors-Thy Håndbold aldrig i nærheden af point.

Next stop Aalborg
Nu ser vi fremad mod næste opgave, som er allerede på onsdag d. 11. marts, hvor grundspilsvinderne fra Aalborg Håndbold venter i Gigantium. Kampen spilles kl. 19.30, og det er desværre igen uden tilskuere på lægterne. Vi har fået lov til at livestreame de resterende kampe i marts måned, og det vil vi selvfølgelig benytte os af, så kampen mod Aalborg Håndbold bliver streamet live på enten Mors-Thy Håndbolds eller på Aalborg Håndbolds facebook-side. Kampen mod Sønderjyske Herrer vises på TV2, og kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold vises delvist på TV2 Sport.

Primo Tours Ligaen, 23. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 27-19 (14-13)