Frederik Bjerre.JPG

Et point efter spændende afslutning

Det blev til et point efter en spændende afslutning, hvor både Mors-Thy Håndbold og gæsterne fra Nordsjælland havde mulighed for at tage begge point.

En velbesøgt Sparekassen Thy Arena | Mors dannede rammen om opgøret, og der var god opbakning fra lægterne fra første fløjt. Holdene fulgtes ad i de første 30 minutter med skiftevise føringer, men via et par MTH-fejl fik gæsterne slået et lille hul til 9-12 med 5 minutter inden pausen, inden Marcus Midtgaard, Victor Norlyk og Frederik Bjerre fik reduceret til pausestillingen 12-13.

Efter pausen var det igen gæsterne, der var i teten - Mors-Thy Håndbold havde en enkelt føring, da Mads Thymann gjorde det til 18-17 efter 36 minutters spil. Herefter trak gæsterne igen fra, og det så svært ud med 22-26 og 10 minutter tilbage. Men tre hurtige mål fra Mads Svane, Lasse P. og Frederik Bjerre gjorde spændingen intakt, og kampen var helt åben, da Frederik Bjerre udlignede til 27-27 med 5 minutter tilbage, og jubelbrølet var enormt, da Marcus Midtgaard to minutter senere bragte sit hold foran. Nordsjælland bragte sig foran igen, og Mads Svane stod for scoringen til 29-29, inden gæsternes sidste angreb løb ud i sandet, og det blev til pointdeling i årets sidste ligakamp.

Nu venter kvartfinale-braget mod Skjern Håndbold på tirsdag d. 20. december kl. 20.30, hvor over 100 fans er med på lægterne. Vi glæder os!

HTH Herreligaen, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold 29-29 (12-13)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 5, Nordsjælland Håndbold 5

Stillinger undervejs: 1-2, 3-3, 4-6, 8-7, 9-9, 9-12, 13-13, 14-16, 18-17, 19-20, 21-24, 22-26, 25-26, 28-29

Tilskuertal: 1.171