Fabelagtig sejr over Skanderborg

En skidt første halvleg + fabelagtig anden halvleg = sejr over Skanderborg Håndbold. Mors-Thy-truppen og Bette Balkan skabte sammen kulisserne til en fantastisk eftermiddag på Fælleden i Skanderborg, hvor gæsterne trak sig sejrrigt ud med resultatet 22-29.

Fra starten af første halvleg havde Mors-Thy Håndbold meget svært ved at finde løsninger mod Skanderborgs bevægelige og godt forberedte forsvar, og når det lykkedes at finde vejen igennem, skød Mors-Thy’erne Skanderborgs målmand, Bertram Obling på landsholdet - således faldt den første Mors-Thy-scoring efter næsten 7 minutters spil, da Lasse Pedersen fik hul på bylden.

Undervejs tillod gæsterne sig at brænde to straffekast, men takket være vilje og god fight formåede Mors-Thy Håndbold at spille sig tilbage og udligne til pausestillingen 13-13.

Vi kom bedst fra start efter pausen og med scoringer fra Kasper Lindgren, Henrik Tilsted og Marcus Dahlin var det pludselig Mors-Thy Håndbold, som var i teten. Kasper Larsen tog fra i målet, og Dahlin bombede løs på indskiftede og forgæves sprællende Kristoffer Laursen. Skanderborg forsøgte sig med 7-mod-6, men også det løste Mors-Thy-drengene til perfektion med flere scoringer på tomt mål til følge.

Anden halvleg blev skæmmet af et grimt sammenstød mellem Nickolei Jensen og Skanderborgs Nicolaj A. Nielsen, som sendte Nickolei Jensen en tur på skadestuen med en flækket læbe.

Der var sæsondebut til (Hard)Kaare Larsen og Tobias Balsby i Asbjørn Madsens fravær, og derudover var både Kasper Lindgren, Nicolaj Spanggaard og Frederik Nørbjerg på banen - det vidner om et stærkt talentarbejde i ungdomsrækkerne, der nu bærer frugt.

Stærkt medvirkende til sejren var også ca. 150 medrejsende feststemte fans fra Bette Balkan, som styrede hallen med hård hånd fra første minut, og som gav Mors-Thy-drengene vind i ryggen hele kampen igennem. Stor tak til alle fans, som tog turen til Skanderborg.

888ligaen, 6. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 22-29 (13-13)