Fed sejr i en fantastisk kulisse!

Sikke en aften i Thy Hallerne! Sejr på 28-25 over Skjern Håndbold efter en fantastisk mandfolkepræstation af et velspillende og stærkt fightende Mors-Thy-hold. Hjemmeholdet var kun bagud én gang i kampen, og det var ved stillingen 0-1. Herefter var de blå i teten hele kampen med den største føring ved 24-18. Publikum i Thy Hallerne var i den grad også i teten - fra første fløjt var Bette Balkan on fire, og hele kampen igennem bakkede de trofast op om deres hold.

Hoxer og Nicklas i start-7’er
Søren Hansens startede med Lasse P, Mads Hoxer, Frederik Tilsted, Erik Toft, Søren Nørgård, Emil Bergholt og Nicklas Graugaard, og det skulle vise sig at være et godt valg. De udvalgte fik en forrygende start på kampen, og især Hoxer og Nicklas brændte igennem - efter 12 minutter havde Skjern blot scoret tre gange, mens Hoxer var mest scorende efter første halvleg med fire træffere og en pausestilling på 15-12.

Fed sejr!
Og de gode præstationer fortsatte i anden halvleg. Undervejs bestod Mors-Thy Håndbolds bagkæde af Tilsted, Dolberg og Hoxer (Hhv. årgang 99, 99 og 00), og der blev spillet tempofyldt og seværdig angrebshåndbold. Hoxer fortsatte sit commando raid med sin brandvarme venstrearm, Søren Nørgård havde fået spillet sig varm og scorede fem gange i anden halvleg, Jacob Hessellund var sikkerheden selv på straffekast, fire på fire blev det til, og i forsvaret arbejdede alle stenhårdt, så Nicklas Graugaard fik gode arbejdsbetingelser i kassen. Skjern kom tæt på ved 26-24 og 27-25, men Frederik Tilsted lukkede kampen med sin scoring til 28-25, og en fed sejr over Skjern Håndbold var en realitet.

Man of The Match, topscorer og kampens spiller kåret af sine holdkammerater: Mads Hoxer!
Tak til alle på lægterne for en fantastisk kulisse i Thy Hallerne.

Primo Tours Ligaen, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 28-25 (15-12)