Fejende flot sejr over Århus Håndbold

Foran et medlevende publikum på Bette Balkan og live på TV2 Sport holdt Mors-Thy Håndbold her til aften for alvor liv i drømmen om slutspil med en storsejr over Århus Håndbold på hele 38-26 efter 22-16 ved pausen.

Flot angrebsspil
Århusianerne bed fra sig i en målrig start og bragte sig foran 3-6 efter blot seks minutters spil. Det gad Erik Toft ikke at se på, og halvandet minut efter var der udlignet efter to Toft-kasser samt en assist til Emil Bergholt. Første føring til hjemmeholdet kom ved 9-8. Nicklas Graugaard var kommet på mål og havde flere fine redninger, mens hans holdkammerater spillede fejende flot angrebsspil og leverede imponerende 22 mål i første halvleg.

Otte scoringer i træk
Kort tid efter pausen reducerede Århus Håndbold til 23-18, og fem mål skulle vise sig at være den mindste Mors-Thy-føring kampen ud. De blå buldrede derudaf, og fra 39. spilleminut til 48. ditto scorede hjemmeholdet hele otte gange i træk uden at gæsterne formåede at svare igen. I slutminutterne bestod Mors-Thy Håndbolds bagkæde af Marcus Midtgaard, Jens Dolberg og Mads Hoxer Hangaard, og de tre stod bag mål nr. 35, 36 og 37 - i øvrigt Midtgaards første ligamål efter hans debutscoring i Mors-Thy Håndbolds Santander Cup-kamp i sidste uge.

Drømmen lever
38-26 viste resultattavlen efter slutfløjtet, og Mors-Thy Håndbold har taget et vigtigt skridt mod drømmen om slutspil. Vi holder fast i placeringen som nr. 8. med fire kampe igen og fire point ned til både SønderjyskE Herrer og Århus Håndbold, sidstnævnte dog med kun tre kampe tilbage. Kigger vi opad er vi nu á point med Ribe-Esbjerg HH og har ét point op til Skjern Håndbold og Skanderborg Håndbold på 5. og 6. pladserne. Det resterende kampprogram ser således ud:

Skanderborg Håndbold mandag d. 9. marts kl. 18.30 i Fælledhallen
Aalborg Håndbold onsdag d. 11. marts kl. 19.30 i Gigantium
SønderjyskE Herrer lørdag d. 21. marts kl. 16.10 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Lemvig-Thyborøn Håndbold onsdag d. 25. marts kl. 19.30 i Lemvig Fritidscenter

Primo Tours Ligaen, 22. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold 38-26 (22-16)