Fem i træk, videre i Santander og slut på 22/23

Mors-Thy Håndbold gav sig selv en perfekt afslutning på sæson 22/23 med en sejr over Aarhus HC på 33-21 og dermed videre avancement i Santander Cup.

Hele 14 forskellige målscorere og en stærk Svend Rughave som sikker sidste skanse sørgede for en sikker sejr over et godt kæmpende Aarhus HC-mandskab. Hjemmeholdet var med til 6-6, hvor Mors-Thy Håndbold slog det første lille hul til 6-9, og den føring var udbygget til 7-15 ved pausen.

Mors-Thy Håndbold fortsatte de gode takter i anden halvleg og øgede sikkert føringen gennem de sidste 30 minutter. Frederik Bjerre blev topscorer for Mors-Thy Håndbold, og Svend Rughave forlod banen med en redningsprocent på 48.

Tusind tak for flot opbakning i Skæring Hallen en sen onsdag aften.

Santander Cup, 6. runde: Aarhus HC - Mors-Thy Håndbold 21-33 (7-15)

Udvisninger: Aarhus HC 3, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 4-3, 6-9, 7-14, 7-17, 10-20, 12-22, 12-26, 15-29, 19-30, 20-33