Fint aftryk trods nederlag

Det blev ikke til en sejr i årets sidste kamp mod Bjerringbro-Silkeborg, men Mors-Thy Håndbold efterlod et ganske pænt aftryk inden VM- og julepausen. Det var en helt lige forestilling efter de første 30 minutters spil, men kræfterne ebbede desværre ud hos hjemmeholdet i anden halvleg, hvor Bjerringbro-Silkeborg langsomt men sikkert trak fra og sikrede sig en sejr på 29-26.

Mors-Thy Håndbold i front
Vi kom bagud 0-1 efter 44 sekunder, men herefter var Mors-Thy Håndbold i front hele første halvleg, og det var hele tiden gæsterne, der skulle hente små 1- og 2-målsføringer - lige indtil allersidste sidste minut, hvor Jesper Nøddesbo bragte Bjerringbro-Silkeborg foran 14-15. Hos Mors-Thy Håndbold var Mads K. Andersen igen stærkt spillende og stod bag 5 scoringer i første halvleg.

Gæsterne trak fra
Bjerringbro-Silkeborg kom bedst ud fra pausen. Rollerne var byttet om - nu var det gæsterne i teten, og Mors-Thy Håndbold som det jagtende hold. Kampens første 3-målsføring kom ved 15-18 til gæsterne - Mors-Thy-drengene svarede kortvarigt igen til 17-18, men med 3 mål i træk trak BSV igen fra til 17-21. Mors-Thy Håndbold havde svært ved at komme til scoringer, og efter 20 minutter havde hjemmeholdet således blot scoret fem gange i anden halvleg. Samtidig bragte Bjerringbro-Silkeborg sig foran 19-26, og det lignede en tidlig afgørelse og en lussing til de blå. Men Mors-Thy’erne og især Mads K. Andersen ville det anderledes, og med sidstnævntes straffekastscoring til 24-27 blev håbet bragt tilbage. Det var dog ikke nok til at Mors-Thy Håndbold formåede at nå helt op, og Bjerringbro-Silkeborg kunne gå på juleferie med en sejr på 26-29.

Mads K. Andersen blev dagens topscorer med 9 mål og fortjent Man Of the Match med 65% af alle stemmer.

Herre Ligaen, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg 29-26 (14-15)