Fire på stribe for 2. division

For fjerde gang ud af lige så mange mulige kunne Mors-Thy Håndbolds 2. division forlade banen som sejrherrer - denne gang med endnu en storsejr på hele 35-21 over Hammel GF i eftermiddagens kamp i Thy Hallerne.

Lars Krarup:

Vi fulgtes ad med Hammel de første 20 minutter, godt nok med os i front, men kun foran med 1-2 mål. Hammel forsøgte at trække tempoet ud, og de spillede lange angreb, hvilket vores tålmodighed ikke var til. Så vores forsvarsspil manglede rytme, og vi blev for flade - det blev bedre de sidste 10 minutter, hvor vi kom i gang med at løbe og fik slået et hul på seks mål til pausen.

I anden halvleg var vi meget skarpere i forsvaret med den rigtige højde på deres skytter og styr på indspil og på deres stregspiller, hvilket gav os mulighed for at løbe masser af kontra både første- og andenbølge. Det var tydeligt at se, at vi har større løbekapacitet end Hammel. Og i det stationære angrebsspil synes jeg, at vi leverer flot og seværdigt angrebsspil - vi vinder ikke bare, men trykker virkeligt vores modstandere. Når drengene folder sig ud, så spiller vi noget hamrende flot håndbold, og pt. kan jeg ikke se, hvem der skal hamle op med os.

Jeg er meget tilfreds med vores kamp i dag. Vi spiller en meget flot anden halvleg og flot angrebsspil i første halvleg - lidt kritisk over for vores forsvarsspil i første halvleg, men alt i alt en god håndboldkamp, siger Lars Krarup.

2. division, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Hammel GF 35-21 (18-12)