Flot kamp mod Aalborg Håndbold

Vi lovede håndboldfest, og det var, hvad 1.611 tilskuere fik i en stuvende fuld Thyhal, hvor Mors-Thy Håndbold spillede en flot kamp og var med til 22-23 efter 49 minutters spil, inden Aalborg Håndbold trak fra i slutfasen og kunne tage en sejr på 31-26 med nordpå.

Det lignede en hurtig afgørelse på kampen, da Aalborg Håndbold bragte sig foran 1-4 efter blot fire minutters spil, men med godt spil kom Mors-Thy Håndbold tilbage på sporet, og selv om hjemmeholdet var nede med seks mål undervejs i første halvleg, var det de blå, der sluttede bedst af til pausen, hvor stillingen var 11-14.

Der stod også Mors-Thy Håndbold på de to første mål efter pausen, og samtidig formåede et stærkt forsvar at holde Aalborg Håndbold fra at score fra 22. til 33. minut, før gæsternes Jesper Nielsen scorede til 13-15. Herfra fulgte en stærk periode af hjemmeholdet, som pressede gæsterne, og med kun 11 minutter tilbage stod der 22-23 på måltavlen. I kampens slutning trak Aalborg Håndbold afgørende fra, og slutresultatet blev en sejr til gæsterne på 26-31.

Frederik Bjerre blev fortjent kåret til Kampens Energibombe powered by Thy-Mors Energi.

Tak, tak, tak for en fantastisk kulisse og flot opbakning til dagens kamp, og tak til Aalborg Håndbold for at stille op til autografer og fotos efter kampen.

HTH Herreligaen, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 26-31 (11-14)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 1, Aalborg Håndbold 1

Stillinger undervejs: 1-1, 1-4, 3-4, 5-7, 8-14, 10-14, 13-14, 16-17, 19-20, 19-22, 21-22, 22-25, 23-28, 26-29

Tilskuertal: 1.611

HTH Herreligaen, 11. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 9. november kl. 18.30 i Skjern Bank Arena

Bette Balkan arrangerer bus til kampen - Kontakt Jacob Mehl tlf. 6080 4133, hvis du vil med.