Flot sejr i sæsonpremieren

En lang bustur og en varm og tæt heksekeddel af en hal kunne ikke forhindre Mors-Thy Håndbold i at hente to points i Tønder søndag eftermiddag. Tønder Sports- og Fritidscenter kogte fra første fløjt - ingen tvivl om, at der var store lokale forventninger efter tirsdagens sejr over mægtige BSV. Men de i dagens anledning hvidklædte Mors-Thy-drenge ville det anderledes, og sikrede sig med en fantastisk koncentreret indsats og formidabel fight den bedst tænkelige sæsonstart på 888ligaen.

Første halvleg blev en målfattig affære dels pga. af et solidt forsvar, dels et meget stærkt udlæg af Kasper Larsen, som bød ind med redninger på de første 6 forsøg mod hans mål og undervejs ramte en redningsprocent på 60. TMT Tønder tillod dog ikke gæsterne at stikke af, og stillingen ved pausen var 7-9 i Mors-Thy’s favør.

I anden halvleg var der mere tempo i begge hold, målene sad lidt løsere og hjemmeholdet fik hurtigt udlignet Mors-Thy-føringen. Herefter bølgede det frem og tilbage, og ingen af holdene formåede at trække fra, førend Mors-Thy Håndbold fik udbygget føringen med fem minutter tilbage af kampen. TM Tønder forsøgte sig med både 3:3-forsvar og helbanepres, men Mors-Thy-drengene bevarede roen og overblikket og svarede igen med scoringer, og det hele endte med en dejlig sejr på 18-23 til Mors-Thy Håndbold og en fantastisk start på 888ligaen.

888ligaen, 1. runde: TM Tønder - Mors-Thy Håndbold 18-23 (7-9)