Første slutspilssejr i hus

Søndag aften sikrede Mors-Thy Håndbold sig de første to point i slutspillet efter et målrigt opgør i Thy Hallerne, og dermed holdt de blå liv i muligheden for at nå en af de to semifinalepladser.

Mors-Thy Håndbold fik ellers alt andet end en spændende optakt til kampen med to spillere på samme vitale plads ude. 2 x Rasmus - Henriksen og Bech var nemlig ikke til Cheftræner Niels Agesens rådighed, og i stedet var Viktor Warrer fra klubbens talenttrup og 18-årige Simon Lundorf fra U17 kaldt ind - og der var succesfuld ligadebut til begge.

De to hold fulgtes ad til 3-3, hvorefter Warrers første ligaredning var starten på fem gode minutter med fem scoringer i træk fra hjemmeholdet - heraf to af en stærkt spillende Marcus Midtgaard. Efter 20 minutter havde Mors-Thy øget til 13-5 bl.a. på gode redninger af Viktor Warrer i målet. Fredericia HK fik pyntet på stillingen, men det var Mors-Thy Håndbold, der gik til pause med en føring på 18-13 godt hjulpet på vej af tilskuerne i Thy Hallerne.

I anden halvleg lagde Fredericia HK ud med scoringerne, men gæsterne kom aldrig tættere på end fire måls afstand. Halvvejs i anden halvleg var stillingen 29-22, og Mors-Thy Håndbold boltrede sig med lækkert spil, knastørre drøn fra distancen med Erik Toft og Mads Hoxer som afsender, og igen leverede Bjarke Christensen på højt niveau - venstrefløjen blev for 13. gang i denne sæson sit holds topscorer.

Den sidste del af kampen blev der byttet mål, og der var spilletid og ligadebut til 18-årige Simon Lundorf fra Mors-Thy Håndbold Akademis U17-hold. Man of The Match blev Marcus Midtgaard.

Nu gælder det Skjern Håndbold på søndag d. 8. maj kl. 18.30 i Thy Hallerne. Den kamp skal vindes, hvis vi skal bevare muligheden for at nå semifinalerne. Vi får brug for jer på lægterne - KOM SÅ BLÅ!

HTH Herreligaen Slutspil, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK 39-32 (18-13)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 1, Fredericia HK 2

Stillinger undervejs: 2-1, 8-3, 13-5, 15-10, 17-12, 19-15, 23-18, 27-21, 29-22, 34-27, 37-29