Forrygende storsejr over TMS Ringsted

Der var to dejlige og tiltrængte point til Mors-Thy Håndbold efter en fantastisk og seværdig håndboldkamp i en imponerende kulisse i Sparekassen Thy Arena | Mors.

TMS Ringsted stod for kampens første scoring, men derefter tog Mors-Thy Håndbold over og gav med fire scoringer i træk sig selv en fremragende start på kampen. TMS Ringsted tog timeout ved 8-4 og igen ved 12-6, men lige lidt hjalp det - Mors-Thy Håndbold buldrede derudaf, særligt havde Bjarke Christensen og Mads Hoxer mål i armen, forsvaret var stærkt, og Rasmus Henriksen var på toppen i målet.

Mors-Thy Håndbold øgede stille og roligt føringen gennem hele første halvleg - efter 20 minutter rundede de blå for første gang en føring på 10 mål. Det blev også til 13 måls forspring, inden TMS Ringsted fik et par lette mål inden pausen.

15-måls føring i 2. halvleg
Også i anden halvleg var det gæsterne, der indledte scoringerne, men igen var det Mors-Thy Håndbold som var i teten. Forsvaret stod solidt, og det, der røg forbi, tog Rasmus Henriksen sig af i Mors-Thy-målet. Mors-Thy Håndbold var foran med 15 mål ved 31-16 efter 40 minutters spil. På banen var der lækre detaljer - Sander Øverjordet brillerede med en lækker assist mellem benene til Lasse P. og Bjarke formåede at score på et kontraløb, hvor han var nede at ligge undervejs efter kontakt med en Ringsted-spiller. Selvsamme Bjarke Christensen fik tidligt fyraften og kunne sammen med Mads Hoxer og Erik Toft fra bænken nyde, at de unge tog over - således var der masser af spilletid til Viktor Bergholt, Oscar von Oettingen, Jacob Mikkel Hansen, Marcus Midtgaard og Jonas Hermannsen, som alle leverede en stærk præstation.

Fantastisk præstation
En stærk præstation var der også på tilskuerpladserne, hvor Bette Balkan og eleverne fra Håndbold Akademi Mors leverede en fantastisk kulisse, og med et lydinferno af en anden verden fik revet resten af hallen med i en grad, som det er længe siden, vi har oplevet i Sparekassen Thy Arena | Mors. Tak for det!

Nu venter en fridag onsdag, og torsdag knokler vi på med forberedelserne til fredagens kamp på SønderjyskE Herrer på udebane. Vi er tilbage i arenaen på onsdag d. 22. december, hvor vi tager imod KIF Kolding - billetter til den kamp her: Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

HTH Herreligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted 40-25 (23-11)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, TMS Ringsted 3

Stillinger undervejs: 0-1, 4-1, 7-3, 10-4, 13-6, 17-6, 20-7, 24-12, 27-13, 31-16, 32-19, 35-22, 38-24

Tilskuertal: 1.055

HTH Herreligaen, 17. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold