Fredericia HK besejret i egen hule

Det blev til alle gode gange tre, da Mors-Thy Håndbold i eftermiddag besejrede Fredericia HK på egen bane i thansen Arena. En flot kulisse med HK Ultras i den ene ende og Bette Balkan i den anden dannede rammen om en kamp, som Mors-Thy Håndbold forholdsvist hurtigt pillede spændingen ud af. Efter 17 minutter var stillingen således 4-8, og tættere på kom Fredericia HK ikke i kampen, og Mors-Thy Håndbolds største føring var ved stillingen 10-19.

God første halvleg - igen
Som i den omvendte kamp kom Mors-Thy Håndbold bedst fra start. Især Erik og Lasse P, som også markerede sig med adskillige bolderobringer, begyndte stærkt og bragte Mors-Thy Håndbold foran 5-2. Ligeledes kom forsvaret og Nicklas Graugaard godt fra land - efter det første kvarter, havde Fredericia HK kun scoret fire gange. Efter 20 minutters spil tog Jens Dolberg sagen i egen hånd, og ”Dølles Kølle” lynede fire gange på blot otte minutter, og pausestillingen var 9-16 i thansen Arena, hvor Bette Balkan uden problemer kunne måle sig med Fredericia HK’s ellers så berygtede hjemmepublikum.

Rødt kort til Erik Toft
Anden halvleg startede med to hurtige af Erik Toft, og Mors-Thy Håndbold havde fordoblet føringen. Spillet blev afbrudt af flere omgange med problemer ved tidtagerbordet, som fejlagtigt noterede Lasse P. for en scoring efter et overplaceret forsøg. En udvisning til Jonas Gade satte hjemmeholdet i gang - tre scoringer i træk fra 10-19 til 13-19, inden Dahlin satte prop med sin første scoring til 13-20. Generelt var det ved udvisninger til Mors-Thy Håndbold, at Fredericia HK formåede at hente ind på Mors-Thy Håndbold, som ellers var i kontrol igennem hele kampen.

Fødselsdagssang til Søren Hansen
Den sidste del af kampen bød på et par lækre scoringer af Mads Hoxer Hangaard, som kun behøvede få sekunder på banen, før missilet blev løsnet, et direkte rødt kort til Erik Toft, og så var der debut til U19-spiller, Nicolaj Jørgensen. Kampens resultat blev 22-26, og efter kampen var der fødselsdagssang og gave fra Bette Balkan til cheftræner Søren Hansen, som runder et skarpt hjørne i morgen.

Primo Tours Ligaen, 15. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold 22-26 (9-16)