God fight var ikke nok

Træerne voksende ikke ind i himlen i Skjern Bank Arena onsdag aften, hvor et ellers godt kæmpende Mors-Thy-hold desværre ikke formåede at overraske og tage point med hjem. Mors-Thy Håndbold startede ud som lyn og torden og førte 0-2, inden man kunne nå at blinke med øjnene. Kampens indledende fase var i et meget højt tempo og med masser af scoringer, og efter små otte minutters spil var stillingen således 6-6, heraf fire mål fra Marcus Dahlins venstre arm.

Første halvleg bød på flere flotte scoringer, og selv om Skjern Håndbold hele tiden var et skridt foran, så fulgte et godt kæmpende Mors-Thy-mandskab godt med i de første 30 minutter. Skjern Håndbold var uden Kasper Søndergaard, René Rasmussen og Emil Nielsen, sidstnævnte kom til skade under opvarmning til kampen, mens Mors-Thy Håndbold ikke havde Mads K. Andersen til rådighed.

I anden halvleg lagde Ronnie Nicolaisen ud med en straffekast-redning fra Anders Eggert, hvorefter Stefan Nielsen udlignede til 14-14. En scoring mere af Stefan Nielsen og en af Dahlin bragte efterfølgende Mors-Thy Håndbold foran 15-16 efter 37 minutters spil. Skjern Håndbold svarede dog hurtigt igen og selv om gæsterne fortsatte den gode fight var det ikke nok til at forhindre en Skjern-sejr på 30-26.

888ligaen, 3. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 30-26 (14-13)