Godkendt anden halvleg var ikke nok

Mors-Thy Håndbold kom sig aldrig over en dårlig første halvleg, som gav en pauseføring på syv mål til hjemmeholdet. Og selv om de blå spillede en ganske fornuftig anden halvleg, som blev vundet med et enkelt mål, så var det langt fra nok til point i dag.

Der var masser af mål i opgøret fra kampens start, og holdene fulgtes ad til det 10. minut, hvor først TTH fik slået et lille hul ved 8-6, og herefter bragte Mors-Thy Håndbold sig foran 8-9, og efter et kvarter var stillingen 10-11 i MTH-favør.

Herfra trak hjemmeholdet fra til 15-12, hvor Niels Agesen forlangte timeout. Den havde ikke den ønskede effekt, da TTH Holstebro trak yderligere fra. Mors-Thy Håndbold fik skudt TTH’s målmand varm, og defensivt havde vi problemer, og derfor kunne TTH Holstebro gå til pause med en føring på 22-15.

Anden halvlegs start fulgte op på første halvleg med problemer både forsvars- og angrebsmæssigt. Således gik der næsten 10 minutter, inden Mors-Thy Håndbold kom på tavlen efter pausen, og da havde TTH scoret 4 gange. De sidste 20 minutter var til gengæld oplivende - i den periode blev der scoret i alt 16 mål.

Tak for opbakningen til alle jer, der havde taget turen til Holstebro. Nu venter to spændene hjemmekampe mod hhv. Ribe-Esbjerg HH på onsdag og Bjerringbro-Silkeborg på lørdag. Kom i hallen - vi har brug for jer!

HTH Herreligaen, 12. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 37-31 (22-15)

Udvisninger: TTH Holstebro 2, Mors-Thy Håndbold 4

Stillinger undervejs: 2-1, 5-5, 8-6, 8-9, 13-11, 16-12, 19-13, 23-15, 26-16, 30-19, 32-25, 34-27

Tilskuertal: 2.214

HTH Herreligaen, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH