Jonas Gade.JPG

Hæderligt nederlag i Gudme

Som ventet blev det en svær opgave i aftenens kamp mod HTH Herreligaens tophold fra GOG, men selv om Mors-Thy Håndbold måtte undvære Emil Bergholt, Mads Hoxer, Frederik Tilsted og Jens Dolberg, kunne de blå tage fra Sydfyn med et hæderligt nederlag på 36-30.

Defensive udfordringer
Jonas Gade varslede tidligt i kampen, at venstrearmen var varm - således stod Gade bag Mors-Thy Håndbolds første tre scoringer. GOG trak hurtigt fra, og 5-3 blev til 8-4 og 12-5 efter 15 minutters spil. Mors-Thy’erne havde store problemer med GOG’s mange stregindspil, og det kunne ligne en større afklapsning. Men de blå fik rettet til og spillede lige op med GOG i de resterende minutter af første halvleg - og altså en pausestilling på 20-13 til hjemmeholdet.

Storspil af Gade
I anden halvleg fortsatte Jonas Gade, hvor han slap i første - i alt ni mål nåede ”Kejseren” op på. Også Sander Øverjordet leverede en fin præstation med godt opsat angrebsspil. GOG var fortsat i teten og var flere gange foran med 8-9, men Mors-Thy Håndbold kæmpede videre, og gode indhop af bl.a. unge Jacob Mikkel Hansen og Simon Skadhauge var med til, at de blå formåede at vinde anden halvleg med et enkelt mål og et slutresultat på 36-30.

HTH Herreligaen, 23. runde: GOG - Mors-Thy Håndbold 36-30 (20-13)

Udvisninger: GOG 1, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-1, 4-2, 6-4, 9-4, 12-5, 13-8, 17-11,18-13, 21-14, 24-15, 25-18, 29-21, 30-23, 33-27