Hæsblæsende afslutning var ikke nok til point

Det blev lige ved og næsten efter en hæsblæsende afslutning og et tæt-på-comeback af de blå i dagens målrige kamp mod Skanderborg Aarhus Håndbold, som endte med et nederlag på 31-33.

En fyldt arena så Mors-Thy Håndbold og dagens gæster følges pænt ad det første kvarter, hvor Skanderborg Aarhus fik slået kampens første hul på 5-8 efter et par tekniske fejl og brændte chancer, som gæsterne straffede prompte med kontrascoringer. En timeout ved 5-9 fik de blå tilbage på 10-12, men gæsterne trak igen fra med fire mål i træk til 16-10, inden Lasse P. sørgede for pausestillingen 16-11.

Lasse P. sørgede også for anden halvlegs første scoring, og den blev efterfulgt af et stående hug fra Mads Thymann. Det blev minus tre ad et par omgange, inden tre Skanderborg Aarhus-scoringer i træk fra 19-22 til 19-25 med 12 minutter tilbage af opgøret. Mors-Thy Håndbold kom godt igen og fik reduceret til 27-29 og 31-32, inden gæsterne satte den sidste scoring ind til slutresultatet 31-33.

Mors-Thy Håndbolds topscorer med 7 mål blev Lasse P, som også blev kåret til kampens Energibombe.

HTH Herreligaen, 20. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Aarhus Håndbold 31-33 (11-16)

Direkte rødt: Lars Mousing, Skanderborg Aarhus Håndbold

Stillinger undervejs: 3-2, 5-5, 5-9, 8-11, 10-12, 10-16, 15-18, 16-21, 19-22, 19-25, 23-27, 26-28, 31-32

Tilskuertal: 1.215

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 21. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 25. februar kl.  kl. 14.30 i Thansen Arena

Bette Balkan arrangerer bus til kampen - kontakt Jacob Mehl tlf. 6080 4133, hvis du vil med.