Højt at flyve, dybt at falde

Puha, for en mavepuster! Mors-Thy Håndbold kom i den grad ned på jorden i aftenens kamp i Esbjerg, hvor hjemmeholdet ikke viste sig særligt gæstfrie og kørte MTH’erne over med hele 28-21. Bortset fra en føring på 0-2 i kampens indledning, hang Mors-Thy-drengene efter Ribe-Esbjerg, som havde spillet sig foran med 6 mål til pausen.

I anden halvleg fortsatte gæsternes trængsler. Mors-Thy Håndbold havde mere end svært ved at spille sig til chancer, og når det lykkedes, stod Søren Haagen i vejen i Ribe-Esbjerg HH-målet. Højt at flyve, dybt at falde. Vi må op på hesten til kampen mod Bjerringbro-Silkeborg på lørdag.

Assistenttræner Jonas Degnbol:
- Vi var der fandme ikke i dag! Vi var jo slet ikke til stede. Jeg ved ikke, om vi var nervøse, eller om det var kampen fra i lørdags, der stadig sad i os. Vi ramte slet, slet ikke niveau, og hvis vi skal have en chance i de her kampe, så skal vi være der 100 % og ikke rende rundt og spille på 70 %. Vi kan ganske enkelt ikke være vores indsats i dag bekendt!

Nu må vi rykke sammen frem mod den kommende kamp på lørdag, og forhåbentligt tager vi ved lære af den her oplevelse. Vi har stadig en spinkel chance, og den skal vi selvfølgelig tro på og det gør vi også.

Slutspil 888ligaen, 3. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 28-19 (15-9)

Lørdag d. 22. april kl. 18.30 i Thy Hallerne

Bette Balkan arrangerer GRATIS bus til kampen mod TTH Holstebro onsdag d. 26. april kl. 18.30. Afgang fra Jyske Bank Mors Arena kl. 16.45. Bussen er sponseret af Fredsø Vognmandsforretning. Tilmelding hos Søren tlf. 20 26 11 83