Ingen point i Aalborg

Det blev heller ikke i 7. forsøg, at Mors-Thy Håndbold kom på tavlen. Efter en fornuftig første halvleg fra Mors-Thy-drengene og en pausestilling på 17-15 i Aalborg Håndbolds favør, viste hjemmeholdet ingen nåde efter pausen, hvor de stille og roligt stak af, og endte med en storsejr på hele 31-22.

Åbent hus
Der var åbent hus i begge forsvar i kampens indledning, og således var stillingen 8-8 efter 10 minutters spil. Mors-Thy Håndbold havde ikke svært ved at score, og bl.a. Lasse P. stod bag et par gode kontrascoringer. Håndbold. Første Aalborg-føring kom ved 8-7, men tålmodigt angrebsspil bragte Mors-Thy’erne i gode situationer, som sidenhen bragte os foran 11-13 efter tre scoringer i træk. Vi formåede dog ikke at holde føringen, og Aalborg Håndbold gik til pausen med 17-15.

Scoringspause
Aalborg Håndbold startede anden halvleg med at øge deres føring til +3 mål for første gang i kampen. En føring som Mors-Thy’erne aldrig fik hentet. Især Sebastian Barthold og Omar Ingi Magnusson var hårde ved Mors-Thy’erne, ligesom Tobias Ellebæk også var slem mod sine tidligere holdkammerater.

Mors-Thy Håndbold fik svært ved at score i anden halvleg, spillet så langsomt ud, og selv om 7-mod-6-spil gav nogle fine muligheder, gjorde en scoringspause på 12 minutter, at det kun blev til syv scoringer efter pausen, alt imens Aalborg Håndbold scorede efter behag i den anden ende. 31-22 stod der på måltavlen, da kampen blev fløjtet af.

Mors-Thy Håndbold er uden point efter syv kampe. Næste mulighed er lørdag d. 13. oktober kl. 16.10 i Sparekassen Thy Arena | Mors, når Lemvig-Thyborøn kommer på besøg. Billetsalget til den kamp starter i morgen, onsdag d. 3. oktober kl. 12.00 på https://shop.morsthy.dk/

Herre Håndbold Ligaen, 7. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 31-22 (17-15)