PIC_6476.JPG

Ingen points i Skjern

Det blev ikke til point i aftenens opgør mod Skjern Håndbold, dertil var de grønblusede ganske enkelt for gode på dagen. Og selvom Mors-Thy Håndbold startede godt med især flot angrebsspil og stod med en firemåls-føring, da haluret rundede det første kvarter, endte det med et nederlag på 36-27.

Mors-Thy Håndbold kæmpede for at finde løsningerne, men Skjern Håndbold udlignede til 13-13 og så sig ikke tilbage, da de efterfølgende bragte sig foran. I den sidste periode i første halvleg gik det helt galt for Mors-Thy-drengene, som på få minutter kunne se Skjern Håndbold øge til pauseføringen på 18-14. Det fortsatte efter pausen, hvor Skjern Håndbold trak yderligere fra uden at vi kunne svare igen - stillingen var 21-14 efter 33 minutters spil. Mors-Thy Håndbolds spillere kæmpede, men defensivt så det svært ud, og Skjern Håndbold havde ikke de store problemer med at finde målet, og derfor endte det med et nederlag på 36-27.

For Mors-Thy Håndbold gjorde bl.a. Axel Franzén god figur med fire scoringer, og Mads Thymann og Frederik Bjerre delte topscorerværdigheden. Også Lasse Vuust i Mors-Thy-målet leverede en godkendt indsats med 8 redninger på 29 forsøg, da han kom på banen i slutningen af første halvleg. For Vuust var det et gensyn med den gamle hjemmebane i Skjern, hvor han har spillet ungdomshåndbold.

Nu ser vi frem mod næste opgave, og det gælder om at tage de gode ting med til kampen mod TTH Holstebro i Gråkjær Arena på søndag d. 13. november kl. 17.00.

HTH Herreligaen, 11. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 36-27 (18-14)

Direkte rødt kort: Emil Bergholt, Skjern Håndbold

Stillinger undervejs: 2-2, 4-6, 6-9, 8-12, 11-12, 15-13, 17-14, 21-14, 24-18, 27-19, 30-20, 31-25, 35-27

Tilskuertal: 2.481

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 12. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 13. november kl. 17.00 i Gråkjær Arena

Bette Balkan arrangerer bus til kampen- Kontakt Jacob Mehl tlf. 6080 4133, hvis du vil med.