Nickolei Jensen.JPG

Jensen matchvinder til 27-26 på frikast efter tid

Endnu et højspændt drama udspillede sig i Thy Hallerne, da Mors-Thy Håndbold vandt med mindst mulig margin over Skanderborg Håndbold. Nickolei Jensen, den dejlige dreng, scorede kun et enkelt mål i kampen, men dét mål var til gengæld med den helt rette kølighed og på det helt rette tidspunkt - det sikrede nemlig en kærkommen sejr til Mors-Thy Håndbold på 27-26.

Første halvleg var præget tekniske fejl fra begge hold, specielt indledningen på kampen var en rodet omgang håndbold. Gæsterne kom bedst fra start og var foran til det 10. minut, hvor Dahlin udlignede til 4-4. Herefter var de blå i front, godt nok kun med et enkelt mål, men det var hele tiden Skanderborg-spillerne, der spillede for udligning. Mors-Thy’s forsvar forsøgte sig med en ganske vellykket 5-1-formation foran Kasper Larsen, som var tilbage i målet efter at have siddet over i tirsdagens pokalkamp, og den gode Larsen spillede godt med flere gode redninger i MTH-målet. Holdene fulgtes ad til hele første halvleg, og pausestillingen var 14-14

Marcus Dahlin åbnede anden halvleg med et mål, der kandiderer til månedens bedste - en lækker detalje bag om ryggen snød Kristoffer Laursen i Skanderborg-målet til stor begejstring for tilskuerne i Thy Hallerne. Det var startskuddet til en anden halvleg med et veloplagt hjemmehold i teten og et ligeså veloplagt publikum på lægterne. Mors-Thy-drengene spillede godt og hurtigt, bl.a. Frederik Nørbjerg viste prøver på sin kunnen fra venstre fløj og som en habil kontraspiller. Mors-Thy’erne bragte sig foran med fire, men efter en timeout viste Skanderborg Håndbold tænder og udlignede til 25-25 efter 54 minutters spilletid. Begge hold havde muligheder for at afgøre kampen til deres fordel i de sidste seks minutter, hvor Kasper Larsen bl.a. reddede et straffekast fra Jonas Samuelsson, og afgørelsen faldt først, da Nickolei Jensen blev matchvinder med en vanvittig scoring på direkte frikast efter tid til en blå sejr på 27-26.

Kvalifikationsspil, Herreligaen, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold 27-26 (14-14)