Kæmpe mavepuster i Lemvig

En scoring i allersidste sekund sendte Mors-Thy Håndbold hjem fra aftenens kamp i Lemvig med et nederlag på 28-27 efter 13-12 ved pausen. Mors-Thy Håndbold var ellers foran med fire mål seks minutter før tid, men Lemvig-Thyborøn Håndbold vandt den sidste periode 6-1 - sidste scoring sat ind af hjemmeholdets Jeppe Gade.

I første halvleg havde Mors-Thy Håndbold svært ved at dæmme op for Lemvigs mange indspil til stregen. Det resulterede i en del scoringer og et par straffekast, og vi var bagud 13-9, inden vi fik reduceret til pausestillingen 13-12.

I anden halvleg begyndte Mors-Thy Håndbold bedst, og Mads Thymann stod for udligningen til 14-14. Lasse Pedersen stod for første Mors-Thy Håndbold-føring i anden halvleg ved 16-17, og holdene fulgtes ad til det 47. minut, hvor Marcus Midtgaard øgede til to mål. Det blev til 3-målsføring ved Andreas Nielsen og Midtgaard til 22-26 i kampens 54. minut.

Og her gik det fuldstændigt i stå. Mors-Thy Håndbold formåede ikke at løse hjemmeholdets offensive 5-1-forsvar, og samtidig fik Lemvig-Thyborøn Håndbold gang i scoringerne og fik udlignet til 26-26 med 2 minutter tilbage. Andreas Nielsen fik tildelt et straffekast, som Lasse Pedersen desværre misbrugte, og i stedet kunne hjemmepublikummet juble over Lemvig-Thyborøn Håndbolds sene sejrsmål.

For Mors-Thy Håndbold var der en fornem debut til Mads Svane, som godt nok forlod banen uden scoringer men med syv flotte assists.

Tak til de mange medrejsende fans fra Bette Balkan, som var med til at skabe en fed stemning.

HTH Herreligaen, 9. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold 28-27 (13-12)

Udvisninger: Lemvig-Thyborøn Håndbold 3, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 1-2, 3-4, 6-6, 6-9, 11-8, 13-9, 14-14, 16-17, 20-23, 22-26, 25-26, 27-27

Tilskuertal: 1.385

HTH Herreligaen, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold