Kæmpefight - men ingen point

Igen måtte Mors-Thy Håndbold gå fra banen uden point efter en stor indsats og en forbilledlig fight af hele holdet. De seneste tre kampe er endt med 1-målsnederlag - i aften blev det til 2 mål - 26-28 i Aalborg Håndbolds favør.

Ung bagkæde
Mors-Thy Håndbold stillede op uden skadede Erik Toft og Frederik Tilsted og uden sygdomsramte Sander Øverjordet - således bestod start-syveren af en særdeles ung bagkæde: Hoxer, Dolberg og Midtgaard, og de gjorde det godt, de unge drenge. Mors-Thy Håndbold var med til 5-5 efter 10 minutters spil. Herefter tog de blå sig en scoringspause på syv minutter, og den udnyttede gæsterne til at bringe sig foran 5-11, inden de blå fik sat prop i med en reducering til 6-11. Mors-Thy Håndbold kom bedre med, og ved pausen var stillingen 12-15 efter Bjarke Christensen formåede at score på kontra i sidste sekund med fire Aalborg-spillere omkring sig.

Stærkt forsvar
Det lugtede af mere fra anden halvlegs start, hvor højresiden bragede igennem ved først 2 x Hoxer og 1 x Gade og 16-17 på måltavlen. Et stærkt Mors-Thy-forsvar dirigeret af Kasper Lindgren satte gang i Rasmus Bech, som bød ind med flere store redninger. Og efter 42 minutter hamrede Jens Dolberg sit hold foran for første gang i kampen, og umiddelbart efter øgede Mads Hoxer til en 2-målsføring. Aalborg Håndbold udlignede, og end ikke en timeout fra Jonas Wille kunne forhindre gæsterne i også at bringe sig foran med 10 minutter tilbage. Herefter skiftedes Aalborg Håndbold til at føre med én, og Mors-Thy Håndbold til at udligne indtil kampens 57. minut, hvor Aalborg bragte sig foran med to ved stillingen 24-26. De sidste minutter endte uafgjort, og dermed en sejr til Aalborg Håndbold på 26-28.

HTH Herreligaen, 17. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 26-28 (12-15)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Aalborg Håndbold 2
Stillinger undervejs: 0-1, 3-3, 5-6, 5-10, 6-11, 8-13, 11-15, 15-16, 17-17, 17-19, 22-20, 22-23, 24-24, 25-26